davinci-events-pentru-evenimente-corporate-de-succes

DaVinci Events - pentru evenimente corporate de succes

O organizare riguroasă, o planificare atentă și o locație inspirată sunt printre cele mai importante „ingrediente” pentru evenimentele corporate cu adevărat reușite. Pentru că înțelegem cât de importantă este imaginea și calitatea în lumea business, dar și care sunt standardele ori cerințele corporate, am creat pentru tine DaVinci Events. Dacă vrei să organizezi un eveniment corporate pe care toți cei prezenți să și-l amintească drept o experiență deosebită, locația noastră este cea potrivită.

 

Petreceri corporate

Succesul merită sărbătorit în echipă. De aceea, o petrecere corporate este prilejul perfect pentru a vă bucura împreună de realizările profesionale din ultima perioadă sau pentru a le reaminti angajaților cât sunt de apreciați ori pentru a sărbători anii ce s-au scurs de la înființarea afacerii sau pur și simplu pentru a celebra bucuria că formați o echipă frumoasă. Iar la DaVinci Events, petrecerile corporate se „servesc” cu profesionalism, calitate și experiențe frumoase.

 

Petreceri de firmă tematice

Organizarea unor petreceri de firmă tematice este o manieră excelentă de a încuraja comunicarea în cadrul business-ului pe care îl reprezinți. Iar comunicarea este întotdeauna mai plăcută și mai fructuoasă atunci când și cadrul este unul prietenos și primitor. Iar DaVinci Events este cadrul care se potrivește perfect acestei descrieri, fiind locația potrivită pentru o petrecere de firmă cu tematică  - fie că vorbim despre petrecerea de Crăciun, de Revelion, de 8 martie, Paște, Halloween sau orice altă tematică pe care vrei să o adopți pentru o petrecere pe cinste, alături de colegii tăi.

 

Prezentări de produse

Organizarea unui eveniment corporate, precum o prezentare de produs, poate fi un instrument valoros pentru creșterea propriului business, dar și un prilej perfect pentru a consolida relațiile cu partenerii de afaceri. Însă, dincolo de obiectivul pe care ți l-ai propus odată cu organizarea acestuia, este important să conștientizezi că un astfel de eveniment îți va purta semnătura în fața celor participanți. Asigură-te, așadar, că imaginea pe care o afișezi este una favorabilă și că alegerea locației „cântărește” greu la o impresie finală pozitivă, alege DaVinci Events!

 

La DaVinci Events,  evenimentele sunt pure feerii, dar ofertele îți aduc reale bucurii

Pentru că suntem diferiți și la fel sunt și nevoile noastre, DaVinci Events vine în întâmpinarea doritorilor de evenimente reușite cu soluții bine „porționate” și frumos „asortate” gusturilor ori posibilităților atât de diversificate ale fiecăruia.

Îți oferim, așadar, după preferințe: meniu adaptat bugetului companiei sau chiar servicii la cheie, care includ sonorizare, DJ, transport invitați, fotograf, open bar, tort, candy bar etc. În cazul petrecerilor de firmă tematice, cum ar fi petrecerea de Crăciun de exemplu, decorul meselor va fi inclus în prețul pachetului oferit, la fel și decorul sălii realizat în spiritul Crăciunului.

 

Obține oferta personalizată pentru evenimentul tău corporate reușit, completează formularul!

Pentru mai multe informații și rezervări, ne poți contacta și telefonic, la numărul: 0799 914 945