aripioare de pui barbeque 200 gr
carnati de plescoi semiafumati 200 gr ,preparati la gratar ,serviti cu mămăliguță 200gr si salată de murături 200gr
carne de porc la garnita 250 gr ,servită cu cartofi prăjiți 200 gr cu brânză rasă 30 gr ,mamliguta 100 gr si murături asortate 100 gr
ceafa de porc marinata la gratar 250 g
ciolan de porc semiafumat cu os 450 gr rumenit in cuptor,servit cu varza calita 200 gr
coaste de porc marinate 400 - 500 gr ,rumenite la cuptor ,Servite cu cartofi prăjiți 200gr și sos barbeque 50gr (timp de preparare 45min)
servit cu cartofi cuburi 200gr, mămăliguță 200gr și mujdei de usturoi TIMP DE PREPARARE 45 min
cotlete de miel la gratar 300 g
COTLET FRAGED DE PORC CU IERBURI
cotlet fraged de porc 200 gr ,marinat in crusta de ierburi aromatice
Piept de pui 100gr, mușchiuleț de porc 100gr, legume asortate, cartofi prăjiți 200gr
gujoane din piept de pui 200 g,sos de usturoi 30 g.
Hamburger de vita 300g ,Servit cu cartofi prăjiți 200gr
Piept de pui 100gr, mușchiuleț de porc100gr, mușchi de vită 100gr
muschi de porc la gratar 250g
muschi de vita la gratar 200 g
MUSCHI DE VITA LA TIGAIE CU SOS DE VIN ROSU
muschi de vita 200 gr,tras la tigaie in sos de vin rosu ,servit cu piure de cartofi 200 gr
vrabioara de vita 250 gr ,servita cu cartofi parizieni 200 gr
pastrama de oaie la ceaun in sos de vin 250 g ,Servită cu mămăliguță 200g și mujdei de usturoi 30 g
piept de pui 200 g
PULPA CONFIATA DE RATA PE VARZA
pulpa de rata confiata 150 g,servita cu varza calita 200 g
Pulpă de curcan 200gr, ciuperci champignon 50gr, piure de cartofi 200gr
PULPA DE CURCAN CU IERBURI AROMATE
pulpa dezostata de curcan 250 g,servita cu garnitură de cartofi rostiko*, 200g
pulpe de pui fara os la gratar 250 g
rasol de miel la cuptor 450-500 g,servit cu cartofi la cuptor 200 g
snitel de pui pane 200 g
SNITEL PORC CU FULGI DE PORUMB
snitel de porc in fulgi de porumb 200 g
SPECIALITATI DAVINCI DE AFUMATURI
2 bucati coasta de porc afumata ,2 bucati muschi de porc afumat ,2 bucati de carnati de porc afumati ,2 bucati fleica de porc afumata 650-700 gr , servit cu cartofi taranesti si muraturi asortate de sezon
aripioara de porc cu os 350 gr ,rumenita in cuptor ,servita cu piure de cartofi 200 gr
T Bone 550 g,Servit cu cartofi la cuptor 200gr
Muşchi de porc 125gr, piept de pui 125gr, legume 50gr, sos roșii, ardei iute
tomahawk de porc cu os 350 - 400 gr ,servit cu cartofi parizieni 200 gr si sos mammouth picant 30 gr