Restaurantul DA VINCI a aparut pe harta gastronomica a orasului Ploiesti in anul 2005, avand ca invitati speciali la deschidere gasca din sitecom-ul "La Bloc". Amplasat central, in Piata Mihai Viteazul nr. 110, pe Str. Bobalna nr. 52 si pe Bd. Republicii nr. 967 (langa benzinaria MOL), restaurantul DA VINCI este o locatie care nu poate fi trecuta cu vederea. Restaurantul DA VINCI este una dintre locatiile preferate ale amatorilor de preparate specifice bucatariei italiene, fiind apreciat nu numai pentru savoarea preparatelor, ci si pentru servirea prompta si nu in ultimul rand pentru cadrul intim oferit ideal pentru intalnirile cu prietenii.

Daca gustul este asa cum te astepti sa fie si, totusi, te surprinde placut cu o aroma speciala, daca timpul zboara pentru ca iti place prea mult atmosfera, iar cand trebuie sa pleci iti doresti deja sa revii

Restaurantul DA VINCI a aparut pe harta gastronomica a orasului Ploiesti in anul 2005, avand ca invitati speciali la deschidere gasca din sitecom-ul "La Bloc"

Situat langa Liceul de Arta Ploiesti pe strada Bobalna 52, restaurantul DaVinci are o capacitate de 250 de locuri, imbinad armonios doua spatii interioare si unul exterior - terasa de vara.  

DAVINCI EVENTS - un salon de nunta cu personalitate, pentru ca experienta face diferenta!
Este locul unde visele tale pot deveni realitate!

Colaborand cu noi vei descoperi ce simplu este cand iti faci treaba. 
Poti comanda si on-line si iti garantam ca vom fi exact acolo unde iti doresti

DaVinci Kids Bobalna este un spatiu de joaca oferit gratuit clientilor nostrii din aceasta locatie, dar si pentru petreceri organizate pentru copii (contra cost). Am amenjat cu dragoste si grija un spatiu in care copii se pot juca intr-un mediu sigur, sub atenta noastra indrumare.